Hoe bewerk ik en pas ik geplande berichten in mijn kalender aan?
Hoe bewerk ik en pas ik geplande berichten in mijn kalender aan?

Veelgestelde vragen over de contentkalender

Amirra Robertson avatar
Geschreven door Amirra Robertson
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u content heeft gepland, kunt u al uw geplande berichten in de Kalender van uw platform zien.

Om uw kalender te zien, moet u eerst op Contentkalender klikken.

Vanaf hier kunt u de content zien die u heeft gepland. U kunt Vandaag, Week of Maand selecteren om de kalenderweergave aan te passen.

Er zijn twee opties om een gepland stuk content bij te werken

1. Klik, houd vast en sleep een gepland (momenteel niet gepubliceerd) stuk content naar een andere datum in uw kalender. Opmerking: hiermee wordt alleen de datum aangepast, maar wordt de tijd om te posten behouden zoals u deze oorspronkelijk had ingesteld.

2. Om de tijd, datum of tekst bij te werken: Klik op de post die u wilt bijwerken, selecteer vervolgens Post bewerken en klik vervolgens op Opnieuw plannen & opslaan om de tijd en datum aan te passen.