Het verkeerde Facebook profiel is verbonden

Zorg ervoor dat je met het juiste profiel bent ingelogd op facebook.com

Ian Acker avatar
Geschreven door Ian Acker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees dit artikel zorgvuldig door. Als u een mobiel apparaat gebruikt is het belangrijk om te weten dat uw gebruiker in de officiële Facebook-app en de gebruiker op facebook.com in uw browser niet per se dezelfde zijn.

Wanneer u een Facebook-profiel koppelt moet u ervoor zorgen dat u bent ingelogd als het juiste Facebook-profiel op Facebook.com. Ons systeem zal verbinding maken met het Facebook-profiel waarmee u op dat moment bent ingelogd. Als u een ander account wilt koppelen gaat u naar Facebook.com en logt u uit (zorg ervoor dat u in dezelfde webbrowser bent als die u gebruikt voor het platform), waarna u weer inlogt als het juiste profiel.

Opmerking: Het hebben van meerdere Facebook-profielen is een overtreding van de Facebook-voorwaarden en kan leiden tot schorsing van een account. Wij raden u aan te voldoen aan hun beleid en slechts een Facebook-profiel te hebben.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)