Alle collectiesHet platform
Kan ik emoji gebruiken in mijn posten?

Platform FAQs

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het platform ondersteunt het gebruik van emoji's volledig, wat een geweldige manier kan zijn om je berichten op te fleuren. Je computer of mobiele apparaat heeft een ingebouwd emoji-toetsenbord dat je kunt gebruiken.

Als je een mobiel apparaat gebruikt (iPhone, iPad, Android, enz.), zou het emoji-toetsenbord beschikbaar moeten zijn via het normale toetsenbord op je apparaat. Het zal eruit zien als een smiley.

Als u op een Windows-computer zit, kunt u het emoji-toetsenbord openen door tegelijkertijd op Windows+Period (.) te drukken. (Opmerking: oudere versies van Windows hebben dit toetsenbord mogelijk niet).

(GIF)

Als u het moeilijk kunt vinden, ziet de Windows-toets er als volgt uit:

Macintosh HD:Users:danbiag:Documents:Touche_Windows_8_10.jpeg

Als u op een Apple Mac-computer zit, kunt u het emoji-toetsenbord openen door tegelijkertijd op Control+Command+Spatie te drukken.

Macintosh HD:Users:danbiag:Documents:Screen Shot 2020-03-05 at 8.44.02 AM.png