Het platform
Een Facebook-bedrijfspagina aanmaken

Multibrain Management avatar
Geschreven door Multibrain Management
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Ga naar je persoonlijk Facebookprofiel en klik op "Aanmaken"

Als je eenmaal je nieuwsoverzicht op je persoonlijk Facebookprofiel voor je ziet, klik dan op de Aanmaak-knop rechts bovenaan.

Klik op Pagina in het keuzemenu

2. Klik op "Aan de slag" onder Bedrijf of Merk

De kaart zal draaien en je zal een naam moeten invoeren voor je Bedrijfspagina en een Categorie.

Als Categorie raden we "Product/Diensten" aan, klik dan op Ga verder

3. Upload Profielfoto & Omslagfoto

Je kan dit overslaan wanneer je je pagina aanmaakt, maar we raden toch aan om een Profielfoto en een Omslagfoto toe te voegen. Als je het toch overslaat, kan je het later nog toevoegen. Zie onze andere lessen voor meer uitleg over het uploaden van een Profielfoto en Omslagfoto.

Nieuw Facebook

1. Ga naar je persoonlijk Facebookprofiel en klik op

het plus-symbool rechts bovenaan

1. Een Paginanaam Toevoegen

2. Kies een Categorie - We raden Product/Diensten aan

3. Voeg een beschrijving toe (Optioneel)

4. Klik op Pagina Maken