Aan de slag
Hoe voeg ik mijn eigen website links toe aan het platform?

Ik wil website links toevoegen aan mijn bericht; waar voeg ik mijn links toe zodat ik ze makkelijk kan plaatsen?

Amirra Robertson avatar
Geschreven door Amirra Robertson
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar je Instellingen en onder Verbindingen vind je een sectie genaamd Websites.

Klik op Een website toevoegen, en in het pop out, voeg een naam toe om je te helpen herinneren waar deze website voor is, voeg dan de URL toe. Zorg ervoor dat het de volledige URL is die je hebt gekopieerd en geplakt van de adresbalk van de website.

Bij het opzetten van een post vind je de websites die je hebt toegevoegd onder Voeg Website Link toe.