Mijn bericht is mislukt, wat moet ik doen?

Platform FAQ's

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je ziet dat je bericht is mislukt of niet is uitgegaan, is het eerste wat je moet doen, naar je Platform Instellingen klik dan naast het sociale netwerk dat faalde op RECONNECT, Probeer de post opnieuw nadat u opnieuw verbinding heeft gemaakt.

Als dat niet werkt zijn hier een paar opties

1. Ga naar je Content Kalender, zoek de post die mislukt is, klik op de post, klik dan op Meld een probleem met dit bericht in de rechterbenedenhoek, en volg de aanwijzingen.

2. Klik op de blauwe cirkel rechtsonderaan op uw platform en schrijf uw probleem.