Kan ik een ander persoonlijk Facebook-profiel aan het platform koppelen??
Kan ik een ander persoonlijk Facebook-profiel aan het platform koppelen??

Instellingen FAQs

Amirra Robertson avatar
Geschreven door Amirra Robertson
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een ander persoonlijk Facebook-profiel wilt koppelen aan het platform. Een daarvan kan zijn dat u een nieuw persoonlijk Facebook-profiel hebt aangemaakt en dat u met dat account een Facebook-bedrijfspagina hebt gemaakt. Een tweede reden kan zijn dat je meer dan één Facebook Persoonlijk Profiel hebt met daaraan gekoppeld een andere Facebook Bedrijfspagina (let op: het hebben van meer dan één Persoonlijk Profiel wordt door Facebook niet op prijs gesteld). Wat de reden ook is, we laten je zien hoe je je persoonlijke Facebook-profiel kunt omwisselen voor een ander profiel in je platform.

Ga eerst naar je Instellingen en kies Verbindingen.

Klik hier op de rode Verbinding verbreken knop naast Facebook.

* Belangrijk *

Nadat u uw persoonlijke Facebook-profiel op het platform hebt losgekoppeld, moet u inloggen op uw persoonlijke Facebook-profiel op Facebook, dat u wilt koppelen. U moet een ander tabblad of venster openen, ga naar www.facebook.com en klik op de pijl naar beneden in de rechterbovenhoek, klik vervolgens op Log uit als u bent ingelogd op de account die u niet wilt verbinden met het platform.

Nadat u bent uitgelogd, kunt u zich bij Facebook aanmelden met het nieuwe persoonlijke Facebook-profiel dat u in het platform wilt gebruiken.

Zodra u klaar bent, gaat u terug naar het platform en verbindt u uw Facebook zoals u normaal zou doen. Klik op here als je hulp nodig hebt bij het aansluiten.